top of page

TJENESTER

NYBYGG / TILBYGG

Ønsker du å utvide din eksisterende bolig eller bygge nytt, hjelper vi deg med det. Om du har behov for tilbygg, påbygg, større hus, eller bare en enkel ombygging eller modernisering, ta gjerne kontakt med oss. Vi  hjelper deg med både innvendig og utvendig arbeid. Vi er erfarne på området, fra idé til nøkkelen står i døra. Ta gjerne kontakt ved spørsmål om tilbygg, påbygg eller ombygning.  Med oss får du de beste løsningene til riktig pris.

Modern House
REHABILITERING

Vi er opptatt av å finne gode løsninger slik at eksisterende bygg blir utnyttet til å synliggjøre nye muligheter og maksimalisere verdien av bestående bygningsstruktur. NM Byggeservice AS har stor erfaring innen ombygging og rehabilitering av eksisterende og antikvariske bygninger, både innen fasade- og totalrehabilitering. Vi tilbyr bred faglig kompetanse og erfaring kombinert med ekte håndverk.

Renovation
VÅTROM / KJØKKEN

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til total renovering/bygging av komplette bad, kjøkken o.s.v. Til enhver tid holder vi oss oppdatert på regler og normer for våtrom, noe som gjør det trygt å velge oss. Vi har kompetansen og utstyret som trengs for å utføre våtromsarbeid på best mulig måte, slik at du kan være trygg på at ditt nye bad tåler daglig bruk.

Bathroom
DØRER OG VINDUER

Vi bistår deg med hva du bør ta hensyn til når du velger ut produkter. Benytt oss når du skal skifte dører og vinduer, så er du garantert et godt resultat! Vi vet hva du bør ta hensyn til når du skal skifte vinduer, med tanke på estetikk, sikkerhet og energibesparelse. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg i prosessen.

Carpenter Assembling Newly Made Windows
bottom of page